Welkom bij de Betekenis Academie

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste programma’s en workshops van de Betekenis Academie. 

Wil je liever eerst contact met ons? Vul dan je gegevens in via het contact formulier onderaan deze pagina of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via deze link.

Uitgelichte workshops en programma’s

Wim Hof workshop

Tijdens deze workshop leer je hoe je weer eigenaar wordt van je eigen mind, en daarmee van je eigen leven. Een gezond, gelukkig en betekenisvol bestaan start met een heldere geest. Met de Wim Hof methode heb je een krachtige tool in handen..

Proeverij betekenisvol ondernemen

Meld je aan voor de proeverij en maak kennis met het programma betekenisvol ondernemen. Krijg een nieuw perspectief op economie en maatschappij. Ontdek welke stappen jij kunt zetten..

Programma betekenisvol ondernemen

In dit halfjaar traject maak je in 6 dagen de reis van het hoofd naar het hart. We brengen jou (nóg) dichterbij jouw essentie en we geven je praktische handvaten om dit door te vertalen naar jouw ondernemerschap.

De laatste blog artikelen

Onze ware PLEK

In dit blog artikel lees je meer over de periode van transitie waarin we leven en wat dit vraagt van de mensheid. We worden uitgenodigd om onze ware plek in te nemen en dienend te zijn aan al het leven op aarde.

Lees verder

Moeiteloos ondernemen

In dit blog artikel lees je meer over de werking van saboteurs in het ondernemershap. Ik vertel je hoe je jouw impact kunt vergroten wanneer je je hier meer bewust van bent. Je hebt op elk moment de keuze, het is aan jou.

Lees verder

Contactformulier

Adresgegevens

Postadres:
Vlijtseweg 130
7317 AK
Apeldoorn

KVK: 82857768
BTW nr: NL862631208B01

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring