Wiebe Bakker transp - zw-wit

Wiebe Bakker

Binnen de Betekenis Academie ben ik verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, programma ontwikkeling en content creatie. Ik begeleid groepen en individuen in hun persoonlijke ontwikkelingsreis. Daarnaast ben ik Wim Hof instructeur en help ik mensen d.m.v. mindset training, ademhaling en koude training om meer uit zichzelf te halen.
 
Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik een veilige setting creëer, waar binnen iedereen zichzelf durft te laten zien. Ik stem me altijd af op wat het proces nodig heeft durf daarin de gebaande paden los te laten, met als doel om tot de kern te komen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Workshops en programma’s van Wiebe

Wim Hof workshop

Tijdens deze workshop leer je hoe je weer eigenaar wordt van je eigen mind, en daarmee van je eigen leven. Een gezond, gelukkig en betekenisvol bestaan start met een heldere geest. Met de Wim Hof methode heb je een krachtige tool in handen..

Programma betekenisvol ondernemen

In dit halfjaar traject maak je in 6 dagen de reis van het hoofd naar het hart. We brengen jou (nóg) dichterbij jouw essentie en we geven je praktische handvaten om dit door te vertalen naar jouw ondernemerschap.